sensuell massage i stockholm thai högdalen

till för dig som är nyfiken på att uppleva avslappnad njutning. Det finns flera möjligheter och jag vill presentera de för dig så att du har möjlighet att själv ta kontrollen över vad du vill uppleva med din kropp. Sex på ett traditionellt sätt kan vara fantastiskt men det är också skönt att ha valmöjligheter och upptäcka njutning där din egen kropp är i fokus. Det här är inte en klassisk behandling där du lägger dig och vi går igenom ett fastställt program utan en modern typ av massage. Du expanderar din njutningspotential och genom medveten andning och beröring väcker vi njutningsfulla känslor som kan upplevas erotiskt. Det viktigaste är att vi har möjlighet att välja och lär oss kommunicera det- det är vår kropp som vi bestämmer över och vi är olika. Din kropp är till för dig och i en trygg miljö får du utforska dig själv och vad du tycker.

Videos

Sensuell massage i stockholm thai högdalen -

Jag blandar beröring, massage och coachning på ett modernt sätt där njutning och livsenenergi är utvecklande och läkande. Sensuell massage för kanske tanken till mjukhet, fjädrar, en massa olja, lätt beröring, lugn och avslappning eller upphetsning? Samma kropp har olika önskningar och behov vid olika tillfällen - därför är kommunikation en nyckel och grunden för samtycke och att själv bestämma i sitt liv är att känna sin egen kropp och gränser. Hela din kropp har en fantastisk njutningskapacitet och jag bjuder in dig att upptäcka den genom mina händer och med guidning i hur du kan njuta mer. När hela nervsystemet är tryggt och berörs kan fantastiska känslor uppstå och oavsett om du vill ha avslappning, läkning eller glädje så hittar du något som resonerar i din kropp. Du får uppleva kroppslig njutning men i ett nytt perspektiv utöver det sexuella där ofta könet är i fokus och målet ofta blir orgasm. Mitt senaste blogginlägg kan du läsa här. Energiorgasmer är ett sätt att benämna det på och för dig som är mer teknisk kan vi prata om nervsystemet. För senaste nyheter från mig öppna.

Videos

Femdom girls partying with guy.

Sensuell massage i stockholm thai högdalen -

Ja, absolut, för det här är som du vill ha det, ibland kan det till och med räcka att andas och njuta av dig själv genom att bara finnas till. Ibland vill vi välja mer och ibland mindre och de gånger då du känner " Jag bara lägga mig ned och låta dig göra det som brukar vara avslappnande och skönt" så gör vi det. Sensuell massage: Minimitid för en sensuell massage är 85 minuter då vi samtalar både innan och efter massagen och jag rekommenderar 120 minuter för en första session. Eller så tänker du på bestämd beröring, oljelöst, att bli hållen, omhändertagen, mjuk massage, beröring på triggerpunkter och växla mellan tryck och lätthet? Nya sätt att tänka och förstå vår sexualitet öppnar upp för energiorgasmer och ett bredare perspektiv på sex utöver penetration, ejakulation och orgasm. Men du låter väl inte klienterna röra dig?! Cuddle Party varannan vecka på Hälsans Hus. Välkommen till en plats där avslappnad njutning och livsenergi välkomnas under en massage. Hos mig får du upptäcka en ny dimension av njutning som går genom hela din fantastiska kropp.

: Sensuell massage i stockholm thai högdalen

Jag vill särskilt uppmuntra kvinnor att upptäcka och uppskatta sin kropp utan att det är i relation till andras lust och kropp. Det är naturligt att de delar av kroppen där vi har mycket nervtrådar upplever intensifierad njutning - nervsystemet sitter ihop och könet råkar sitta i mitten. Vi gör övningar som ökar din kroppsmedvetenhet och förmåga att välja. Vi skulle aldrig gå på restaurang och förvänta oss att kyparen bestämmer vad vi ska äta eller hur. Så fort du kommer in i rummet börjar vi känna in kroppen och du får andas och berätta om dig själv och dina behov. Jag välkomnar kvinnor, män, lgbtq eller hur du väljer att definiera dig att vara dig själv och nå dit du aldrig nått tidigare. Sensuell massage : Minimitid för en sensuell massage är 85 minuter då vi samtalar både innan och efter massagen och jag rekommenderar 120 minuter för en första session. Så fort du kommer in i rummet börjar vi känna in kroppen och du får andas och berätta om dig själv och dina behov. Stockholm, thaimassage (60min 395:- Oljemassage (60min 395:-Sirimaya. Frövigatan 17 Bandhagen Thaimassage (60min 600:- Oljemassage (60min 400:-Hälsan. sensuell massage i stockholm thai högdalen

Sensuell massage i stockholm thai högdalen

2 tankar om “Sensuell massage i stockholm thai högdalen

 • 11.11.2018 på 18:26
  Permalänk

  -

  Svar
 • 15.11.2018 på 23:05
  Permalänk

  -

  Svar

Lämna Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *